Gidsen in Brussel

Architectuur voor Dummies: van interbellum tot expostijl

zaterdag 13/10/2018 13:00 t/m zaterdag 13/10/2018 17:00 (Europe/Brussels)

Brussel,

12,00 € 12.0 EUR

Gaat u met een Brukselgids op stap, dan zorgen we samen voor uw veiligheid.
We zorgen voor stadstours waarbij u voldoende afstand kan houden van elkaar en van de gids. Voor en na elke stadstour ontsmetten we het materiaal dat u heeft aangeraakt.

Concreet betekent dit:
- uw groep telt nooit meer dan 20 personen
- we werken met een audiosysteem met oortjes. De gids heeft een zendertje met een microfoon. U ontvangt bij de start een ontsmet ontvangertje. U brengt zelf oortjes mee en gebruikt die. Zo kan u voldoende afstand houden van de gids en blijft hij toch verstaanbaar.
uw gids zorgt voor een parcours waarop u steeds voldoende afstand kan bewaren en zorgt ervoor dat u niets hoeft aan te raken.
- we ontvangen geen contant geld ter plaatse. Uw inschrijving is vooraf betaald en bevestigd.
- uw gids heeft ontsmettingsmiddel bij zich.

Heeft u een waardebon, contacteer ons

Annuleringsvoorwaarden


 Na 1000 jaar breken en bouwen in Brussel, biedt de stad een fantastische staalkaart aan architectuurstijlen. De stad vormt dan ook een ideaal podium voor de essentie van elke stijl. Met deze reeks laten we u zien wat de basisprincipes van de grote stromingen zijn aan de hand van enkele markante voorbeelden. In deel 4 gaat het over de rechte lijn, serieproductie, vooruitgangsgeloof, kopergroen en gordijngevels. We verkennen daarvoor de gebouwen langs de Jonction: Bowling Crosly, Parti Socialiste, Kunstberg, Ravenstein, Bozar, Centraal Station, Sabena, RTT, Congresstation en Gemeentekrediet krijgen hun plaats.

Te voetBrukselgids: Stefan Van Camp Start: 13u, middenberm Keizerlaan, bij het kruispunt met de Cellebroersstraat, ter hoogte van Bowling Crosly. Einde: 17u, aan de Adolphe Maxlaan Deelname: 12 euro

Waar
Visualiseer in Google Maps
Keizerlaan x Cellebroersstraat
Cellebroersstraat 97
    Brussel 1000
Wanneer
Van zaterdag 13/10/2018 13:00
Tot zaterdag 13/10/2018 17:00
Organisator
Brukselbinnenstebuiten
onthaal@brukselbinnenstebuiten.be
Sociale stream

Uw website titel

Uw website titel