Gidsen in Brussel

EIGEN KWEEK: ELSENE

zaterdag 28/09/2019 14:00 t/m zaterdag 28/09/2019 17:30 (Europe/Brussels)

Brussel, België

Gaat u met een Brukselgids op stap, dan zorgen we samen voor uw veiligheid.
We zorgen voor stadstours waarbij u voldoende afstand kan houden van elkaar en van de gids. Voor en na elke stadstour ontsmetten we het materiaal dat u heeft aangeraakt.

Concreet betekent dit:
- uw groep telt nooit meer dan 20 personen
- we werken met een audiosysteem met oortjes. De gids heeft een zendertje met een microfoon. U ontvangt bij de start een ontsmet ontvangertje. U brengt zelf oortjes mee en gebruikt die. Zo kan u voldoende afstand houden van de gids en blijft hij toch verstaanbaar.
uw gids zorgt voor een parcours waarop u steeds voldoende afstand kan bewaren en zorgt ervoor dat u niets hoeft aan te raken.
- we ontvangen geen contant geld ter plaatse. Uw inschrijving is vooraf betaald en bevestigd.
- uw gids heeft ontsmettingsmiddel bij zich.

Heeft u een waardebon, contacteer ons

AnnuleringsvoorwaardenTuinieren is hip. Zelfs sterrenchefs hebben hun eigen kruidentuintje, groentenbedjes en een serre voor hun sla. Ook wie geen keukenprins is, lijkt vandaag te verlangen naar appels, frambozen, wortelen en pastinaak van eigen erf. Om te kunnen eten van de kweek, maar ook om voor wat biodiversiteit te zorgen, vergeten groenten te ontdekken, en gezonder te leven... Ook in de stad doen mensen hier flink aan mee, alleen of in groep. Maar het stopt niet bij tuinieren. Wandel mee van het Elzenhof naar zijn tijdelijke locatie Usquare in de kazernes van Elsene en ontdek onderweg waar de inwoners in de dichtbebouwde wijken rond de Kroonlaan composteren, tuinieren, fruit oogsten, brood bakken en bijen of kippen houden.

Datum: zaterdag 28 september
Te voet
Start: 14u, Kroonlaan 12, 1050 Elsene (op de stoep voor het Elzenhof in renovatie). Bereikbaar met bus 38 of 95 (Halte Blyckaerts) of met tram 81 (Halte Mouterij)
Einde: 17u30, kazernes Elsene (bij station Etterbeek,  bus 95 en trams 7 en 25)
Deelname: 10 euro
Gids: Lutgard Vrints

Waar
Visualiseer in Google Maps
Brukselbinnenstebuiten
Hopstraat 47
    bus 1
    1000 Brussel
    België
onthaal@brukselbinnenstebuiten.be
Wanneer
Van zaterdag 28/09/2019 14:00
Tot zaterdag 28/09/2019 17:30
Organisator
Brukselbinnenstebuiten
onthaal@brukselbinnenstebuiten.be
Sociale stream

Uw website titel

Uw website titel