Gidsen in Brussel

In de kijker

Nieuwe tips om Brussel te verkennen en actua over Brukselbinnenstebuiten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

DE BLOKKEN VAN DE PAPENVEST  

De woontorens in de buurt van de Dansaertstraat zullen worden afgebroken. Bruksel verkent de omgeving op 9 januari tijdens een
Broodje Brussel.  Twee dagen later, op 11 januari, volgt een uitgebreidere verkenning.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

VERS BruSSEL OP DE FIETS 

In de loop der jaren realiseerde Passa Porta overal in de stad poëtische kunstwerken, onder de benaming Vers Brussel. Wilt u de werken met uw groep bezoeken? Bruksel neemt u mee per fiets en geeft deskundige uitleg.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

brusselse Gidsen verenigen zich 

Bruksel is een van de drijvende krachten achter de vernieuwde Federatie van Brusselse Gidsen (FGB). Met de Federatie willen we de gidsensector een stem geven.   

Van alle markten thuis

Samen met Muntpunt, Korei, Cactus en Klare Lijn organiseerde Bruksel eind september 2018 een festivalletje over de Brusselse markten en de wijken waarin ze plaatsvinden. Voor uw groep doen we onze rondleidingen graag nog eens over, bijvoorbeeld op Abattoir in Kuregem of in Sint-Gillis.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Nieuwe toer voor groepen over street art

De Brusselse straten zijn een grote straatkunstgalerij. Graffiti, tags, flops, stickers, sjablonen, stencils... ze duiken onverwacht op. Van werken die in een artistieke traditie passen tot zuiver vandalisme: de diversiteit is enorm.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Waar blijft de nieuwsbrief? 

Kreeg u vroeger altijd de nieuwsbrief van Bruksel in de bus en is dat plots niet meer het geval? De nieuwe Europese privacyregels noopten ons er toe opnieuw uw toestemming te vragen, en misschien heeft u onze oproepen gemist.  Klik hier om u opnieuw te registreren.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bruksel verkent Thurn & Taxis

We gidsen graag en vaak op en rond de site van Thurn & Taxis, ook voor uw groep. Er zijn verschillende varianten mogelijk: T&T gecombineerd met de Havenlaan, met het bedrijvencentrum Greenbizz en de site van Tivoli...

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Combitips Molenbeek

Een verkenning in Molenbeek kan u prima combineren met een bezoek aan indrukwekkende musea in de gemeente: MoMuse (het gemeentemuseum), La Fonderie, of het MigratieMuseum van Foyer. Meer tips om te combineren vindt u hier.